Jeg blogger om sammenhængen mellem krop og psyke

Min blog er inddelt i tre kategorier: Stress, Krop og Psyke og Livsstil.

Jeg er meget optaget af sammenhængen mellem din krop og tanker og følelser og hvordan det påvirker hinanden.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til at undersøge, hvad der er det gode liv for dig. For jeg tror på, at nøglen til det gode liv ligger i at finde balancen mellem dig selv og dine omgivelser.

Lisbeth Degn, Kropsterapeut

5 bedste ting ved året 2020

5 bedste ting ved året 2020

Vores luft blev pludselig meget renene. Flytrafikken stod stille verden over og der var ikke mange biler på vejene. Himlen var ekstra blå og uden de karakteristiske hvide striber fra fly.

læs mere
Det rigtige tidspunkt kommer aldrig

Det rigtige tidspunkt kommer aldrig

Mange mennesker har en tendens til at udskyde tingene, fordi der altid er et eller andet, der står i vejen, for det vi gerne vil. “Jamen jeg kan først begynde at arbejde med mig selv, når jeg lige har fået styr på det her”.

læs mere
Er der sammenhæng mellem angst og vrede?

Er der sammenhæng mellem angst og vrede?

Den amerikanske psykiater Van der Kolk opdagede, at når vi bliver udsat for et traume eller stress, så husker vores krop det i form af billeder, berøringer lyde og sansninger. Vi har altså ikke et sprog med ord, for det vi oplever i kroppen.

læs mere
Få bedre kropskontakt

Få bedre kropskontakt

Tilmeld dig her og få inspiration til at dæmpe stress-symptomer som uro i kroppen, smerter, angst, depression. Straks efter tilmelding får du min mobilvenlige guide.

Tak for din tilmelding. Kig i din indbakke (Tjek evt. dit spamfilter). Du får mail med link til at bekræfte, at du vil have mail fra mig.