Totum undervisning af elever

Er du Totum elev eller uddannet behandler?

Jeg har tidligere undervist på Totum – skolen for kropsterapi i Århus i 2 år. Jeg har undervist som folkeskolelærer i de sidste 20 år. Så rollen som underviser er helt naturlig for mig.

Vi får ikke altid svar

Dog er det, at undervise i kropsterapi, meget anderledes fra det jeg ellers har undervist i.  Men for mig at se, er det egentlig det samme, der gælder, for at kunne lave god undervisning. Og det er, at jeg som underviser skal kunne sætte mig ind i, hvor du er.

Når du lærer kropsterapien at kende, så er kodeordene for mig, at du skal være nysgerrig og åben. For det er ikke altid,  at du kan finde helt præcis svar, på det du gerne vil vide.

Det handler for mig at se mere om, at være tilstede og være nærværende, end det handler om, at kunne en masse teknikker og teori. Dermed ikke sagt at teori og teknikker ikke betyder noget, for det gør det. Men hvis du ikke er nærværende som behandler, så kan du ikke rigtig flytte eller skubbe til noget i en behandling.

Behandling og supervision

Din personlige udvikling har stor betydning for dig som behandler. Derfor er det vigtigt, at du selv får behandlinger. For det er igennem kropsterapien, at du udvikler dig. Det var det i hvert fald for mig. Du lærer dig selv bedre at kende, og du står stærkere som behandler, når du har prøvet på egen krop, hvad kropsterapi kan. Prøv gerne mange forskellige behandlere, for at se hvor forskelligt vi gør det.

Dog kan det anbefales, at du vælger at gå i et forløb, med den samme behandler, hvis du har en bestemt problematik, du ønsker at arbejde med.

Få sparring og vejledning

Måske har du også brug for konkret sparring omkring dig selv som behandler?

Måske ønsker du råd og vejledning af forskellig karakter? Det kan være, at du vil behandle mig og jeg kan give dig feedback undervejs?

Der er mange muligheder, så kontakt mig, så kan vi aftale nærmere hvad du præcis ønsker at arbejde med.

Jeg har klinik i Mejlgade 19, 1 latinerkvarteret i Århus C.

Kontakt mig på tlf 40404978 eller book en tid.

Lisbeth Degn, Totum kropsterapeut

Følg med på min blog

 

Hvordan håndterer du modgang?

Hvordan håndterer du modgang?

Derfor et det et kropsligt arbejde vi skal gøre, for at vi kan få nye handlemuligheder fremover, så vores forsvar ikke styrer os hele tiden, så vi kan blive bedre til at håndtere den modgang vi møder.

læs mere