Du får snart tre gode øvelser…

Du har nu aktiveret link og dermed bekræftet, at du vil tilmeldes mit nyhedsbrev.

Kig i din indbakke. Om lidt får du mail med link til min gratis guide (PDF).

Hvis det er en fejl, at du er blevet tilmeldt, behøver du ikke gøre noget. Du hører først fra mig, når du har bekræftet. Samtidig får du linket til min guide med gode råd og tre øvelser.

5 bedste ting ved året 2020

5 bedste ting ved året 2020

Vores luft blev pludselig meget renene. Flytrafikken stod stille verden over og der var ikke mange biler på vejene. Himlen var ekstra blå og uden de karakteristiske hvide striber fra fly.

Det rigtige tidspunkt kommer aldrig

Det rigtige tidspunkt kommer aldrig

Mange mennesker har en tendens til at udskyde tingene, fordi der altid er et eller andet, der står i vejen, for det vi gerne vil. “Jamen jeg kan først begynde at arbejde med mig selv, når jeg lige har fået styr på det her”.

Er der sammenhæng mellem angst og vrede?

Er der sammenhæng mellem angst og vrede?

Den amerikanske psykiater Van der Kolk opdagede, at når vi bliver udsat for et traume eller stress, så husker vores krop det i form af billeder, berøringer lyde og sansninger. Vi har altså ikke et sprog med ord, for det vi oplever i kroppen.

Få bedre kropskontakt

Få bedre kropskontakt

Tilmeld dig her og få inspiration til at dæmpe stress-symptomer som uro i kroppen, smerter, angst, depression. Straks efter tilmelding får du min mobilvenlige guide.

Tak for din tilmelding. Kig i din indbakke (Tjek evt. dit spamfilter). Du får mail med link til at bekræfte, at du vil have mail fra mig.