Kropsterapeut Aarhus C

Midt i Aarhus – Østergade 1., 1. sal – finder du kropsterapeut Lisbeth Degn

Kropsterapeut Lisbeth Degn tilbyder kropsterapi i sin klinik i Aarhus C.

Min klinik “Kropsterapeut Lisbeth Degn” ligger i centrum af Aarhus. Hvis du alligevel er en tur inde hos mig, kan du få set noget af Aarhus midtby.

Det er muligt at parkere lige ved siden af klinikken i busgaden.

Du kan også parkere i Sallings parkeringshus blot 50 m fra min klinik i Østergade 1 i Aarhus C.

Der er også parkeringsmuligheder ved Dokk 1 og Magasins parkeringshus.

Det er ca 15 min gang fra Botanisk have. Her er der gratis parkering i 5 timer.

Du kan også parkere gratis ved Naturhistorisk Museum, som ligger 30 min gang fra min klinik.

Der er også den mulighed, at du vælger at tage en bus eller et tog indtil centrum af Aarhus C. 

Tog: Kommer du med tog, så står du af ved Aarhus hovedbanegård, som ligger blot 5 min gang fra min klinik “Kropsterapeut Aarhus Lisbeth Degn”. 

Bus: Kommer du med bus, står du af ved Park Alle, som også ligger få minutters gang fra min klinik i Østergade 1.

Kropsterapi alm. session

900 kr
60 min behandling

KLIPPEKORT VOKSEN

5 x kropsterapi
3500 kr
(spar 500 kr)

studerende & ledige pens. & efterløn

800 kr. 
60 min behandling

Bemærk

Det er muligt at søge behandlingsforløb via kommunen ved  overførselsindkomst

Kropsterapeut Lisbeth Degn udfører udelukkende Totum kropsterapi. 

Uddannelsen til kropsterapeut er der i DK kun få steder der udbyder. Så selv om mange kalder sig kropsterapeut er det ikke sikkert, at det er kropsterapi de udfører. 

Hos Lisbeth Degn Aarhus får du udelukkende en kropsterapeutisk behandling. Dvs. jeg anvender kun teknikker fra kropsterapi. En behandling af en kropsterapeut, er en behandlingsform, som tager sit afsæt i at krop og psyke hænger sammen. 

Hos kropsterapeut Lisbeth Degn får du en behandling der består af pulserende massage. Hvor der anvendes triggerpunkter og arbejdes udfra meridansystemet og lymfe-systemet. Behandlingens grundsten er åndedrættet.  

Når der åbnes op til lymfessytem og åndedræt, så får klienten en dybere kontakt til sig selv. Derved er der skabt mulighed for at arbejde med den psykiske del af en problemstilling. I modsætning til det traditionelle behandlingssystem som ofte udelukkende ser på den fysiske del. 

 

Min tilgang som kropsterapeut er, at krop og psyke hænger sammen. Derfor kan vi ikke arbejde med det fysiske uden at vi påvirker det psykiske. Kropsterapi er en en holistisk behandlingsform, der netop tilgodeser den sammenhæng.

Derfor bliver mange overrasket over, hvor effektiv en behandling det er, når du går til en kropsterapeut.

Når du har fået en behandling hos Lisbeth Degn Aarhus, så kan der være flere eftervirkninger.

De fleste vil føle en markant afspænding og frihed i krop og åndedræt. Andre vil føle sig meget trætte. 

En behandling hos kropsterapeut Lisbeth Degn, kan også sætte gang i følelser og tanker. Det kan både være her og nu, men det kan også sætte gang i hukommelsen, så der dukker gamle minder op, som ikke er blevet helt færdigbearbejdet. 

 

Personligt har jeg haft stor gavn af Lisbeth som kropsterapeut, især efter den tredie og de efterfølgende behandlinger fik jeg løsnet op for de spændinger som har siddet længe i kroppen, jeg kunne virkelig mærke en forskel, skulderne blev sænket, stressen forsvandt og jeg var i stand til at slappe af på måde jeg ikke havde gjort længe. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal på briksen og få løsnet op for spændingerne igen. Jeg kan kun anbefale man prøver det!

Henrik

Få bedre kropskontakt

Få bedre kropskontakt

Tilmeld dig her og få inspiration til at dæmpe stress-symptomer som uro i kroppen, smerter, angst, depression. Straks efter tilmelding får du min mobilvenlige guide.

Tak for din tilmelding. Kig i din indbakke (Tjek evt. dit spamfilter). Du får mail med link til at bekræfte, at du vil have mail fra mig.