Kropsterapeut Aarhus C

Midt i Aarhus – Mejlgade 1, 1. sal – finder du kropsterapeut Lisbeth Degn

Mit navn er Lisbeth Degn og jeg er Totum kropsterapeut og jeg vil byde dig velkommen i min klinik i det hyggelige latinerkvarter i Aarhus C.

Min klinik “Kropsterapeut Lisbeth Degn” ligger i centrum af Aarhus i det hyggelige latinerkvarter. Hvis du alligevel er en tur inde hos mig, kan du få set noget af Aarhus midtby.

Det er muligt at parkere ved Navitas eller Dokk1 eller Kaløgade, som er få minutters gang fra Mejlgade.

Tog: Kommer du med tog, så står du af ved Aarhus hovedbanegård, som ligger blot 15 min gang fra min klinik “Kropsterapeut Aarhus Lisbeth Degn”. Du går en tur ned af Strøget og så drejer du til højre ved Domkirken og så rammer du Mejlgade.

Bus: Kommer du med bus, er det nærmeste sted at stå af ved Nørreport.

Hvis du kommer med letbanen skal du stå af mellem Dokk 1 og Østbanetorvet og så er der kun to min gang til Mejlgade 19, 1 sal  hvor min klinik Lisbeth Degn kropsterapeut ligger.

Kropsterapi

1000 kr
60 min session

KLIPPEKORT VOKSEN

5 x kropsterapi
3500 kr
(spar 500 kr)

stud./ ledige mm.

900 kr  
60 min behandling

Bemærk

Tjek sundhedsforsikring eller støtte ved overførselsindkomst

Kropsterapeut Lisbeth Degn udfører udelukkende Totum kropsterapi. 

Uddannelsen til kropsterapeut er der i DK kun få steder der udbyder. Så selv om mange kalder sig kropsterapeut er det ikke sikkert, at det er kropsterapi de udfører. 

Hos Lisbeth Degn Aarhus får du udelukkende en kropsterapeutisk behandling. Dvs. jeg anvender kun teknikker fra kropsterapi. En behandling af en kropsterapeut, er en behandlingsform, som tager sit afsæt i at krop og psyke hænger sammen. 

Hos kropsterapeut Lisbeth Degn får du en behandling der består af pulserende massage. Hvor der anvendes triggerpunkter og arbejdes udfra meridansystemet og lymfe-systemet. Behandlingens grundsten er åndedrættet.  

Når der åbnes op til lymfessytem og åndedræt, så får klienten en dybere kontakt til sig selv. Derved er der skabt mulighed for at arbejde med den psykiske del af en problemstilling. I modsætning til det traditionelle behandlingssystem som ofte udelukkende ser på den fysiske del. 

 

Min tilgang som kropsterapeut er, at krop og psyke hænger sammen. Derfor kan vi ikke arbejde med det fysiske uden at vi påvirker det psykiske. Kropsterapi er en en holistisk behandlingsform, der netop tilgodeser den sammenhæng.

Derfor bliver mange overrasket over, hvor effektiv en behandling det er, når du går til en kropsterapeut.

Når du har fået en behandling hos Lisbeth Degn Aarhus, så kan der være flere eftervirkninger.

De fleste vil føle en markant afspænding og frihed i krop og åndedræt. Andre vil føle sig meget trætte. 

En behandling hos kropsterapeut Lisbeth Degn, kan også sætte gang i følelser og tanker. Det kan både være her og nu, men det kan også sætte gang i hukommelsen, så der dukker gamle minder op, som ikke er blevet helt færdigbearbejdet. 

 

Personligt har jeg haft stor gavn af Lisbeth som kropsterapeut, især efter den tredie og de efterfølgende behandlinger fik jeg løsnet op for de spændinger som har siddet længe i kroppen, jeg kunne virkelig mærke en forskel, skulderne blev sænket, stressen forsvandt og jeg var i stand til at slappe af på måde jeg ikke havde gjort længe. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal på briksen og få løsnet op for spændingerne igen. Jeg kan kun anbefale man prøver det!

Henrik

Få bedre kropskontakt

Få bedre kropskontakt

Tilmeld dig her og få inspiration til at dæmpe stress-symptomer som uro i kroppen, smerter, angst, depression. Straks efter tilmelding får du min mobilvenlige guide.

Tak for din tilmelding. Kig i din indbakke (Tjek evt. dit spamfilter). Du får mail med link til at bekræfte, at du vil have mail fra mig.